Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
6e6 napisał:
wszędzie rozpowiadac że Polacy to tylko przemytem się zajmuja i okradaja państwo.....

Joseph a tak szczerze nie jest ? Ci co dluzej tu posiedza chca przykombinowac bo im sie nie chce siedziec na pensyjkach ciagle..ciekawe po jakim czasie ty chciales isc na dagpenger zamiast do pracy chodzic a co do panstwa tez trafna uwaga..kazdy polak tylko jak zobaczy mozliwsc ze sie wzbogaci to kradnie...Ty nigdy nie opierdoliles sklepiku w szkole ? , zawsze w polszy kupowales bilety?..jakbys poszedl do wladzy to tez bys kradl jak komary czy teraz nowe dudaki czy kukaki

I ty się wypowiadasz że teraz to "motloch" z Polski tylko do NorwegiaNorwegii przyjeżdża... " i włazi w dupe norweskim bosom."

A motloch nie przyjezdza..zobacz na inne posty co za ludzie tu przyjezdzaja..motloch..bez doswiadczenia cwaniaczki. Pozatym joseph jak zyjesz z norami to wedlug ciebie co robic..siedziec w domu i chodzic do polskiego kosciola ciagle..po to przyjechalismy tutaj zeby obcowac z norami chyba ze Ty z samymi polakami siedzisz tu i ciagle wodke chlejecie we wlasnym gronie...juz Ci to w jednym poscie pisalem..wyjdz chlopie do ludzi

Ci co dluzej tu mieszkają to żyją jak ludzie i zabawy w przemyt im się poprostu nie opłacają. Na dagpenger przez 7 lat to byłem w sumie 3 miesiące i jakoś nie chciałbym wcale z tego korzystać, ale ty wiesz lepiej. Co do reszty projekcji co robiłem, co bym zrobił, jak żyje to szkoda mi klawiatury..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
Hahahaha , piekne to Takie male, nic nie znaczace gowno, protestuje. Protestuje tak zeby nikt nie widzial Zamyka sie w domu, kladzie polska flage na lozku i protestuje. Postanawia ze w protescie nie bedzie rozmawial z Norwegami. No ale to wolny kraj Ufffff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
nie kazdy daje sie ruchac w dupe jak ty
i kto ci dal prawo do obrazania innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
crow napisał:
Hahahaha , piekne to Takie male, nic nie znaczace gowno, protestuje. Protestuje tak zeby nikt nie widzial Zamyka sie w domu, kladzie polska flage na lozku i protestuje. Postanawia ze w protescie nie bedzie rozmawial z Norwegami. No ale to wolny kraj Ufffff

Juziu...jaki ty niedoinformowany.
Do Norwegii przyjezdza sie nie w celach obcowania z ludnoscia tubylcza. Toz to ujma dla kazdego prawdziwego polaka.
Urokow przebywania w polskim kolchozie w 5-ciu chlopa w pokoju, rozmow rodakow o zmroku po wodzie ognistej tudziez wspolnej nienawisci do odchylow od normy wspolnie ustalonej nic nie przebije.

Protest w milczeniu w z flaga na lozku tez jest piekny. Zawsze zdjecie mozna wrzucic na FB i dostac tysiace like'ow.

Hmmm...la dolce vita, jak mowili starozytni polacy w ujsciu Odry.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
wrzeszczot napisał:

Skad wiesz o upodobaniach sexualnych swojego przedmowcy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
skoro obcowanie nazywa rozmowa to widac ma duze doswiadczenie w tym temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
Na dagpenger przez 7 lat to byłem w sumie 3 miesiące i jakoś nie chciałbym wcale z tego korzystać, ale ty wiesz lepiej

Nie chodzi o to czy wiem lepiej czy nie ale sam zobacz, idziesz do navu po zasilek, dostajesz te 15/18 tys netto do reki, do tego na lewo masz firme sprzatajaca w ktorej sie udzielasz, zatrudniasz samych wyznawcow jezyka tagalskiego bo polacy sa zbyt leniwi do sprzatania i malym kosztem masz cos...jak Ci sie nudzi siedzenie w domu to idziesz do pracy i znow...chyba po to poprzyjezdzalismy do norwegii zeby odpoczywac a nie wqurwiac sie w pracy..po co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
DorHan napisał:
wrzeszczot napisał:

Skad wiesz o upodobaniach sexualnych swojego przedmowcy?

On wszystko wie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
6e6 napisał:
Na dagpenger przez 7 lat to byłem w sumie 3 miesiące i jakoś nie chciałbym wcale z tego korzystać, ale ty wiesz lepiej

chyba po to poprzyjezdzalismy do norwegii zeby odpoczywac a nie wqurwiac sie w pracy..po co

Czy każdy musi mieć wkurwiajaca prace....Mnie moja praca nie wkurwia, bo po Co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
napisał:
6e6 napisał:

chyba po to poprzyjezdzalismy do norwegii zeby odpoczywac a nie wqurwiac sie w pracy..po co

Josephie

Dlaczego oponujesz? Ty jeszcze nie wiesz, ze ciebie praca wkurwia....ale niedlugo to zrozumiesz!

Czy każdy musi mieć wkurwiajaca prace....Mnie moja praca nie wkurwia, bo po Co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok